Conxillium bestaat uit een groep bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige software voor de lokale overheid, met een focus op de domeinen Publiekszaken en Beheer Openbare Ruimte.
Het domein Publiekszaken wordt ingevuld door de bedrijven JCC Software(external link)Procura(external link) en SIM(external link).
BeheerVisie(external link)DataQuint (external link)en I-Real(external link) richten zich op het domein Beheer Openbare Ruimte.
Samen maken we ons sterk voor het verhogen van de tevredenheid van burgers in Nederland, België, Duitsland, Aruba en Curaçao. We helpen lokale en regionale overheden professioneel, snel en transparant te werken. 

Onze software stelt overheidsorganisaties in staat om:

Proactief en slagvaardig te handelen

dankzij beter overzicht en vlotte communicatie met de burger en tussen gemeentelijke afdelingen.

Diensten verregaand te digitaliseren

zodat burgers zoveel mogelijk zélf kunnen regelen en de gemeente als een betrouwbare en dienstbare partner gaan zien.

Gemeenschapsgeld doelmatig en transparant te besteden

door werkprocessen efficiënter te maken.

Burgers meer inzicht en invloed te geven:

van het vereenvoudigen van meldingen tot het organiseren van verkiezingen en lokale referenda.

Onze werkwijze

Alle bedrijven binnen Conxillium werken volgens dezelfde filosofie:

  • We focussen op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op onze vakgebieden. Of dat nu het beheer van openbare ruimte is, basisregistraties, belastingen, verkiezingen of optimale klantgeleiding.
  • Onze mensen binnen gemeenten kennen de werkprocessen tot in detail. Daardoor staan we dicht bij de gebruiker.
  • We gebruiken consequent open standaarden en koppelingen, zodat applicaties naadloos in elk bestaand IT-landschap passen en bedrijven leveranciersonafhankelijk kunnen werken.
  • We onderscheiden ons met korte lijnen, leveranciersonafhankelijke oplossingen en veel flexibiliteit, zowel bij onze mensen als onze software.

Over Pharox

Naast de bedrijven die actief zijn in de overheidsmarkt, is ook Pharox onderdeel van de Conxillium groep. Pharox werd in 1992 opgericht als een software-ontwikkelingsbedrijf en leverde in 2000 zijn eerste assurance-databaseoplossing voor de chemische industrie. Momenteel is Pharox Assurance marktleider in assurance- en doorlichtingsoplossingen voor de wereldwijde (petro)chemische industrie.

Als aanbieder van end-to-end oplossingen helpen zij opdrachtgevers om de veiligheid, duurzaamheid en beveiliging van de logistieke keten te waarborgen. De oplossingen worden op maat gemaakt, kunnen worden geïntegreerd met bestaande, eigen systemen en bevatten interfaces met externe databases en mobiele applicaties. Meer informatie is te vinden op: www.pharox.nl(external link)