Top
 

Over Conxillium

Conxillium / Over Conxillium

Over Conxillium

Conxillium begrijpt de ins en outs van gemeentelijke werkprocessen tot in detail. De bedrijven focussen zich bewust op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op hún specifieke vakgebied.

Die scherpe focus zorgt ervoor dat ze dicht bij de gebruiker staan. De lijnen zijn kort, de mensen en organisaties flexibel. Net als onze software, trouwens. Conxillium staat voor het consequent gebruik van open standaarden en koppelingen met zaaksystemen en applicaties van derden, zodat applicaties naadloos in elk bestaand IT-landschap passen en gemeenten leveranciersonafhankelijk kunnen werken.

Onze specialisten doorzien daarbij de samenhang tussen hun eigen applicaties en andere werkprocessen en systemen binnen de gemeentelijke organisatie. Dankzij jarenlange ervaring en samenwerking met alle Nederlandse gemeenten weten ze wat wel en niet werkt, en kunnen ze klanten helpen om te profiteren van benchmarks en de ervaringen van vergelijkbare organisaties.

Onze visie

Gemeenten krijgen meer taken, terwijl de druk op budgetten en de roep om transparante verantwoording groeit. Hun prestaties liggen (ook via social media) voortdurend onder het vergrootglas. Anderzijds willen burgers meer zeggenschap en meer directe invloed. Conxillium helpt gemeenten om binnen die context optimaal te presteren.

Onze software stelt overheidsorganisaties in staat om:

Proactief en slagvaardig te handelen

dankzij beter overzicht en vlotte communicatie met de burger en tussen gemeentelijke afdelingen.

Diensten verregaand te digitaliseren

zodat burgers zoveel mogelijk zélf kunnen regelen en de gemeente als een betrouwbare en dienstbare partner gaan zien.

Gemeenschapsgeld doelmatig en transparant te besteden

door werkprocessen efficiënter te maken.

Burgers meer inzicht en invloed te geven:

van het vereenvoudigen van meldingen tot het organiseren van verkiezingen en lokale referenda.

Onze werkwijze

Alle bedrijven binnen Conxillium werken volgens dezelfde filosofie:

  • We focussen op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op onze vakgebieden.
  • Onze mensen binnen gemeenten kennen de werkprocessen tot in detail. Daardoor staan we dicht bij de gebruiker.
  • We gebruiken consequent open standaarden en koppelingen, zodat applicaties naadloos in elk bestaand IT-landschap passen en bedrijven leveranciersonafhankelijk kunnen werken.
  • We onderscheiden ons met korte lijnen, leveranciersonafhankelijke oplossingen en veel flexibiliteit, zowel bij onze mensen als onze software.