Top
 

Meldingenmanagement

Conxillium / Meldingenmanagement

mDesk leidt meldingen in goede banen

mDesk is een informatiesysteem voor het registreren en afhandelen van meldingen en klachten van burgers in het openbaar domein. Met mDesk verkort u de doorlooptijden, verbetert u de dienstverlening en voorkomt u (kostbare) fouten.

Eén systeem voor het hele proces

Voor meldingen in het openbaar domein biedt mDesk compleet meldingenmanagement binnen één omgeving. Een totaaloplossing voor het hele proces van melden en afhandelen. Zowel burgers, gemeentelijke organisatie als buitendienst kunnen gebruikmaken van het systeem, dankzij de mogelijkheden voor apps en integratie met social media. mDesk verbindt burgers en medewerkers binnen en buiten de organisatie. Informatie wordt eenmalig ingevoerd en meldingen kunnen helemaal digitaal worden afgehandeld.

mDesk:

  • ondersteunt de intake, rubricering, routering, gereedmelding, monitoring en afhandeling van meldingen en klachten via allerlei kanalen. Daarbij kunt u zelf bepalen wie over welke informatie beschikt.
  • registreert alle meldingen die gerelateerd zijn aan het openbaar domein, gebouwenbeheer, milieustraat, openbare verlichting, riool, zwerfvuil en vuilverwerking, gevonden en verloren voorwerpen, groenvoorziening etc.
  • is ook geschikt voor niet-fysieke meldingen, zoals bejegeningsklachten en klachten over de dienstverlening.
  • geeft informatie via dashboards, grafieken en rapportages, waar het management acties op kan ondernemen. U ziet bijvoorbeeld welke meldingen en locaties vaak terugkomen, welke afdelingen veel meldingen ontvangen en hoeveel meldingen er via het internet binnenkomen.

Flexibel dankzij modules

mDesk is zeer flexibel in te richten, waardoor het systeem altijd aansluit bij uw eigen organisatie, protocollen, processen en systemen. U neemt alleen de modules af die u nodig hebt.

Bekijk de MeldDesk uitleganimatie

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de voordelen van mDesk voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze partners.

Gevestigd in België?

Bekijk dan onze Vlaamstalige brochure.